Facultatea de Stiinte si Arte

 

EURO 200

 BURSE
    Ambasada Franței și Institutul Francez
     
    În  fiecare  an,  în  perioada  decembrie-martie,  Ambasada  Franței  și  Institutul  Francez  din
    România lansează competiția de selecție a candidaturilor pentru obținerea unei burse de
    master  sau  doctorat  destinată  studenților  români  care  doresc  să  își  continue  studiile  în
    Franța.
    Avantajele bursei guvernamentale de Master:
      -Bursa propriu-zisă, în valoare de 700 euro/lună
      -Taxe de înscriere universitară de până în 5 000 euro
      -Asigurare socială și răspundere civilă
      -Posibilitate de cazare în campusul universitar, în funcție de locurile disponibile
      -Primirea şi consilierea pe toată durata sejurului de studii de către Campus Franţa
    Detalii:
    https://institutfrancais.ro/bursele-guvernului.../master/

Adresa activitate didactica incepand cu data de 10.01.2022!!!!!

 

ANUNȚ DESCHIDERE AN UNIVERSITAR 2021-2022

 

 ANUNȚURI IMPORTANTE ADMITERE !!!

 

 

Colaborare proiect ”Acceleratorul de implicare civică pentru tineri”

 

Societatea Academică din România a lansat apelul de selecție pentru cel mai nou proiect, Acceleratorul de implicare civică pentru tineri - o inițiativă destinată tinerilor între 15 și 26 de ani, care provin din mediul rural sau urbanul mic și vor să schimbe ceva în comunitatea locală.

Studenții care provin din comune, orașe sau municipii cu sub 50.000 de locuitori, sunt eligibili să aplice dacă vor ca inițiativa lor să se desfășoare în localitatea din care provin. Înscrierile se fac până pe 30 aprilie.

Apelul de selecțiehttps://www.romaniacurata.ro/hai-in-acceleratorul-de-implicare-civica/

Facebook: https://www.facebook.com/104004765115827/posts/120404656809171/.

  

Pentru orice alte detalii sau clarificări, vă rugăm să ne contactați prin

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (Constantin Alexandru Manda, coordonator programe) sau la telefon 0732094664.

 

Concurs ERASMUS pentru studenti
Desfasurarea Concursului Erasmus pentru studenti, anul universitar 2021/2022, se va face astfel:
1.Inscrierea studentilor la concurs se va face la fel ca anul trecut:  candidatii vor trimite dosarele online
catre responsabilul Erasmus din facultate (d-na conf.univ.dr. Claudia Stihi), care, dupa verificare, le va
transmite catre BRIE+PPTI, tot online, pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;
2.Cele doua probe sustinute in limba straina, scris si interviu, vor fi organizate online

 

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR

  •  Le mulțumim tuturor studenților care au completat până acum Chestionarul Național Studențesc-EUROSTUDENT!
  • Fiecare răspuns este extrem de valoros și ne ajută să înțelegem mai bine percepția voastră despre universitatea în care studiați!
  • În dorința de a ajunge la cât mai mulți studenți, UEFISCDI și Ministerul Educației și Cercetării au prelungit perioada de completare a studiului până pe 18 ianuarie 2021!Completează acum chestionarul și contribuie la îmbunătățirea experienței tale studențești! Intră pe www.chestionar-studenti.ro#UEFISCDI #MEC #studenti #Chestionarul National Studentesc

 

 

ANUNŢ IMPORTANT

Dragi studenti,

Va rugam ca pana in data de 20 decembrie 2020 sa verificati casuta de email cautand un mesaj primit in data de 24.11.2020 (miercuri) din This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . In cazul in care mesajul exista acolo sau in Spam va rugam sa accesati link-ul si sa completati formularul care se va deschide. Chestionarul este important pentru Universitate aratand gradul de satisfactie al studentului UVT in raport cu studentii din alte universitati din Romania. In cazul in care nu ati identificat acest email va rugam sa accesati urmatorul link:https://chestionar-studenti.ro/ Va multumim pentru acest demers asigurandu-va ca punctul vostru de vedere conteaza. Ne dorim ca impreuna sa imbunatatim experientele tale studentesti din Universitatea VALAHIA din Targoviste.

Succes si multa sanatate!

27.11.2020

ANUNŢ IMPORTANT

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, precum și decretarea stării de alertă din România, care au dus la suspendarea temporară a activităților didactice și administrative în instituție, comunicarea şi corespondența cu studenții din cadrul facultății noastre se vor realiza numai telefonic (la numărul de telefon 0769 076 871) şi prin e–mail (folosind adresa fsa.uvt@gmail.com). La adresa de e-mail menţionată se vor putea trimite cereri pentru: adeverințe de student, refacere credite, lucrare de licență/disertație, echivalări la disciplinele promovate, (formularele vor fi trimise către dvs. scanate sau pot fi descărcate de pe site-ul Facultății de Științe și Arte). Orice ce alte solicitări din partea dumneavoastră se vor desfășura în acest mod, evitând astfel contactul direct. Vă mulțumim pentru înțelegere!

ANUNŢ IMPORTANT

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, precum și decretarea stării de urgență din România, care au dus la suspendarea în totalitate a activităților didactice și administrative pentru o perioadă de 30 de zile, comunicarea şi corespondența cu studenții din cadrul facultății noastre se vor realiza numai telefonic (la numărul de telefon 0769 076 871) şi prin e–mail (folosind adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

La adresa de e-mail menţionată se vor putea trimite: cereri pentru adeverințe (formularele vor fi trimise către dvs. scanate), documente, dosare de bursă completate corect și integral (cererile tip se găsesc pe site-ul Universității la sectiunea studenți - cu precizarea că la reluarea activităților studențești aveti obligația să depuneți, în timp util, la secretariat, dosarul cu documentele în original), precum și orice alte solicitări din partea dumneavoastră, evitând astfel contactul direct.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

 

 

  Misiunea Facultăţii de Ştiinţe şi Arte este formarea de specialişti în domeniul ştiinţelor exacte şi artelor, care prin cunoştinţele acumulate în timpul studiilor universitare să răspundă cerinţelor pieţei de muncă din ţară şi de peste hotare. Absolvenţii acestei facultăţi vor putea lucra după terminarea studiilor în învăţământul preuniversitar şi universitar, în cercetare, în laboratoare de profil din sectorul economic, unităţi de artă si cultură etc.

   Cunoştinţele acumulate în timpul studiilor permit de asemenea absolvenţilor demararea unor afaceri proprii în domeniul specializării lor.

 

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT

 

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, activităţile didactice şi administrative pentru/cu studenții din cadrul facultății noastre se susţin online (refacere credite ( 25.05 – 05.06.2020), diferenţe şi examene, etc)). Comunicarea şi corespondența se vor realiza numai telefonic (la numărul de telefon 0769 076 871) şi prin e–mail (folosind adresaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

La adresa de e-mail menţionată se vor putea trimite: cereri pentru adeverințe, cereri pentru refacere credite, precum și orice alte solicitări din partea dumneavoastră, evitând astfel contactul direct. Formulare se pot descarca de pe site-ul facultăţii noastre.

Înscrierea la examenele pentru refacere credite se face cel puţin cu o săptămână înainte. După inscriere studentul trebuie să contacteze cadrul didactic. Taxa se achită online.

 

 

 

 

 

Planul operational al Facultatii de Stiinte si Arte 2021

 

FaLang translation system by Faboba