Facultatea de Stiinte si Arte

 

ANUNŢ IMPORTANT

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, precum și decretarea stării de urgență din România, care au dus la suspendarea în totalitate a activităților didactice și administrative pentru o perioadă de 30 de zile, comunicarea şi corespondența cu studenții din cadrul facultății noastre se vor realiza numai telefonic (la numărul de telefon 0769 076 871) şi prin e–mail (folosind adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

La adresa de e-mail menţionată se vor putea trimite: cereri pentru adeverințe (formularele vor fi trimise către dvs. scanate), documente, dosare de bursă completate corect și integral (cererile tip se găsesc pe site-ul Universității la sectiunea studenți - cu precizarea că la reluarea activităților studențești aveti obligația să depuneți, în timp util, la secretariat, dosarul cu documentele în original), precum și orice alte solicitări din partea dumneavoastră, evitând astfel contactul direct.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

 

 

  Misiunea Facultăţii de Ştiinţe şi Arte este formarea de specialişti în domeniul ştiinţelor exacte şi artelor, care prin cunoştinţele acumulate în timpul studiilor universitare să răspundă cerinţelor pieţei de muncă din ţară şi de peste hotare. Absolvenţii acestei facultăţi vor putea lucra după terminarea studiilor în învăţământul preuniversitar şi universitar, în cercetare, în laboratoare de profil din sectorul economic, unităţi de artă si cultură etc.

   Cunoştinţele acumulate în timpul studiilor permit de asemenea absolvenţilor demararea unor afaceri proprii în domeniul specializării lor.

 

 

Planul operational al Facultatii de Stiinte si Arte

 

FaLang translation system by Faboba