Facultatea de Stiinte si Arte

 

EURO 200

Continut dosar EURO 200
Cerere EURO 200
Calendar EURO 200

 

 

ANUNŢ IMPORTANT

In atentia studentilor de la MUZICA. Orele directe se vor desfaura in campus, corpul A.

 

ANUNŢ IMPORTANT

 
Deschiderea anului universitar 2020/2021  la Facultatea de Stiinte si Arte va avea loc joi, 01.10.2020, ora 14,  pe platforma Zoom
 

 

ANUNŢ IMPORTANT

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, precum și decretarea stării de urgență din România, care au dus la suspendarea în totalitate a activităților didactice și administrative pentru o perioadă de 30 de zile, comunicarea şi corespondența cu studenții din cadrul facultății noastre se vor realiza numai telefonic (la numărul de telefon 0769 076 871) şi prin e–mail (folosind adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

La adresa de e-mail menţionată se vor putea trimite: cereri pentru adeverințe (formularele vor fi trimise către dvs. scanate), documente, dosare de bursă completate corect și integral (cererile tip se găsesc pe site-ul Universității la sectiunea studenți - cu precizarea că la reluarea activităților studențești aveti obligația să depuneți, în timp util, la secretariat, dosarul cu documentele în original), precum și orice alte solicitări din partea dumneavoastră, evitând astfel contactul direct.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

 

 

  Misiunea Facultăţii de Ştiinţe şi Arte este formarea de specialişti în domeniul ştiinţelor exacte şi artelor, care prin cunoştinţele acumulate în timpul studiilor universitare să răspundă cerinţelor pieţei de muncă din ţară şi de peste hotare. Absolvenţii acestei facultăţi vor putea lucra după terminarea studiilor în învăţământul preuniversitar şi universitar, în cercetare, în laboratoare de profil din sectorul economic, unităţi de artă si cultură etc.

   Cunoştinţele acumulate în timpul studiilor permit de asemenea absolvenţilor demararea unor afaceri proprii în domeniul specializării lor.

 

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT

 

Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu COVID-19, activităţile didactice şi administrative pentru/cu studenții din cadrul facultății noastre se susţin online (refacere credite ( 25.05 – 05.06.2020), diferenţe şi examene, etc)). Comunicarea şi corespondența se vor realiza numai telefonic (la numărul de telefon 0769 076 871) şi prin e–mail (folosind adresaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

La adresa de e-mail menţionată se vor putea trimite: cereri pentru adeverințe, cereri pentru refacere credite, precum și orice alte solicitări din partea dumneavoastră, evitând astfel contactul direct. Formulare se pot descarca de pe site-ul facultăţii noastre.

Înscrierea la examenele pentru refacere credite se face cel puţin cu o săptămână înainte. După inscriere studentul trebuie să contacteze cadrul didactic. Taxa se achită online.

ACHITAREA TAXELOR DE STUDIU / ALTE TAXE

Beneficiar: UNIVERSITATEA VALAHIA DIN TARGOVISTE

Cod fiscal al instituţiei: 4279685

Cont IBAN: RO81TREZ27120F330500XXX deschis la Trezoreria municipiului TARGOVISTE

              RO70RNCB0128045419210107 – deschis la BCR Targoviste

Pe ordinul de plată sau mandatul poştal se vor menţiona următoarele:

- CNP-ul, numele şi prenumele studentului, facultatea, specializarea, anul de studiu, tip taxa (studiu, refacerea unei discipline, suținere licență/disertație/teză doctorat.. etc). În cazul taxei de refacerea unei disciplinei se va preciza disciplina.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

ANUNŢ EXTREM DE IMPORTANT

Rezultatele sesiunii de admitere Iulie 2020

 

 

Planul operational al Facultatii de Stiinte si Arte

 

FaLang translation system by Faboba